Tenis

SIMONA HALEP LA ROLAND GARROS // Amanda Anisimova e fană declarată a Simonei: „Sincer, nu cred că aș fi putut visa la o adversară mai bună”

FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 04 iunie 2019

Simona Halep (27 de ani, 3 WTA) o va înfrunta pe americanca Amanda Anisimova (17 ani, 51 WTA) în sferturile de finală de la Roland Garros. 

  • Înfruntarea dintre Simona Halep și Amanda Anisimova se va juca miercuri, la o oră ce urmează a fi comunicată de organizatori.

Anisimova a trecut în optimile de finală de spanioloaica Aliona Bolsova Zadoinov (137 WTA), scor 6-3, 6-0. Adolescenta a fost entuzismată în timpul conferinței de presă de la final.

„Am fost destul de emoționată, dar odată ce am pășit pe teren toate gândurile au fost lăsate în spate. Sunt foarte fericită că îmi pot etala jocul relaxată.

La începutul sezonului speram să ajung în top 100. Am reușit asta, am demonstrat că pot puncta și la capitolul constanță. Trebuie doar să cred în puterile mele, să fiu la fel de sârguincioasă, iar rezultatele vor veni”, a declarat Anisimova conform WTA.

35este locul ocupat de Anisimova într-un clasament live, virtual

Anisimova: „Nu-mi puteam dori o adversară mai bună!”

Anisimova a stabilit un nou record al carierei odată cu accederea în sferturile de finală de la Roland Garros și e pregătită pentru înfruntarea cu Halep.

„Nici nu aveți idee cât de încântată sunt. Va fi grozav să joc împotriva ei. A câștigat anul trecut aici. Sincer, nu cred că aș fi putut visa la o adversară mai bună. Sunt foarte fericită și abia aștept meciul!”, a adăugat tânăra jucătoare din America.

Vezi și: 

Ce înseamnă pentru Halep victoria cu Swiatek: urcă în top 5 all-time la bani câștigați + Pas uriaș spre Turneul Campioanelor

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.