Liga 4

CSA Steaua - Carmen se mai joacă o dată! Decizia de ultim moment luată azi de AMFB

Reeditarea meciului CSA Steaua - Carmen va avea loc sâmbătă, într-un meci care se va disputa fără spectatori

Articol de Alin Grigore  —  marţi, 04 iunie 2019

CSA Steaua a ratat calificarea la barajul din Liga 3, fiind învinsă în meciul decisiv de Carmen, 0-1. Înfrângerea a dinamitat situația de la clubul Armatei, iar Marius Lăcătuș și-a prezentat demisia din funcția de antrenor. 

Roș-albaștrii vor avea totuși ocazia revanșei, cele două echipe urmând să se înfrunte în finala Cupei României, faza pe București

Meciul CSA Steaua - Carmen se va juca sâmbătă, 8 iunie, de la ora 17:00, pe stadionul celor de la Juventus Colentina. Informația de ultim moment vine însă de la AMFB. În urma comitetului executiv de astăzi, s-a stabilit ca finala să se desfășoare fără spectatori!

Decizia vine pe fondul incidentelor de amploare care s-au petrecut duminica trecută, când ultrașii din Peluza Sud Steaua s-au dezlănțuit după ce echipa a ratat calificarea la baraj. Frustrați peste măsură din cauza rezultatului, aceștia s-au războit cu forțele de ordine, cu propriii jucători și chiar cu fotbaliștii celor de la Carmen. 

Vezi și: Marius Lăcătuș și-a depus demisia de la CSA Steaua » Reacția EXCLUSIVĂ a comandantului CSA: „E o opțiune personală”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.