Liga 1

Revoluție la Dinamo! Surse din club: „E haos general, iar pleacă 10 fotbaliști!” Lista completă a „expatriaților”: „Și eu ce fac, Mircea?”

Echipa construită la Dinamo în jurul lui Mircea Rednic se va destrăma în această vară // FOTO: GSP

Articol de Eduard Apostol  —  marţi, 04 iunie 2019

Mircea Rednic, fostul antrenor al lui Dinamo, a mers luni la sediul clubului pentru a discuta cine vine și cine pleacă în mercato, însă a ajuns să fie demis.

Acum, noul antrenor Eugen Neagoe trebuie să decidă pe ce fotbaliști dintre străinii aduși de „Puriu” se va baza în proximul campionat.

Parfait Mandanda, unul dintre cei care voiau să continue în Ștefan cel Mare și spera să se ajungă la o înțelegere cu Charleroi, a fost stupefiat de cele întâmplate: „Păi, și eu ce fac? Probabil, nu mă mai întorc fiindcă nu știu dacă mai intru în planurile de viitor. Eu am fost impresionat de fani, de atașamentul lor, de Dinamo, însă nu depinde doar de mine. Nu pricep de ce s-a renunțat la Rednic, era un antrenor foarte bun”.

Parfait Mandanda nu se va mai întoarce în Ștefan cel Mare, cum la fel se va întâmpla și cu Zenke, Nabil Jaadi, Christovao, Rachid Ait-Atmane, Elvis Kabashi, Damien Dussaut și Facundo Mallo!

Iar lista se poate mări. „E haos general, iar vor pleca peste 10 fotbaliști, vor veni alții, La o adică, găsești formulele legale, ușoare, să-i dai afară, dar pe cine aduci imediat?!”, au reacționat oameni din club.

Vezi și: Mircea Rednic, intervenție NECRUȚĂTOARE: s-a luat de jucători și de Negoiță: „Preferam să-l văd mai des, să știu și eu ce dorește”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.