Liga 1

VIDEO EXCLUSIV // „Neagoe poate aduce liniște la Dinamo” » Care sunt obiectivele noului antrenor

Eugen Neagoe

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 04 June 2019

Bogdan Bălănescu, directorul general al clubului Dinamo, a vorbit la GSP LIVE despre numirea lui Eugen Neagoe pe banca tehnică a „câinilor”. 

 

 

Oficialul este de părere că Eugen Neagoe va veni cu un plus de liniște în „Ștefan cel Mare”. Obiectivul va fi, desigur, calificarea în play-off.

Neagoe poate aduce liniștea de care avem nevoie pentru a construi o echipă. Ăsta este obiectivul imediat, de a avea o echipă care să ne dea speranțe că putem să atacăm calificarea în play-off, în sezonul viitor”, a declarat Bogdan Bălănescu, la GSP LIVE.

Regrtele lui bălănescu

Bogdan Bălănescu a mărturisit că regretă plecarea ultimilor antrenori, pe motiv că aceștia sunt dinamoviști adevărați.

„Mi-a părut extrem de rău că Florin Bratu a fost demis, cum mi-a părut rău și că domnul Rednic a fost demis, cum îmi pare extrem de rău de Claudiu Niculescu.

Ultimii antrenori de la Dinamo au fost dinamoviști adevărați, dar viața merge înainte. De orice despărțire mi-a părut rău, de nea Ando, de Cosmin Contra, chiar și de Vasile Miriuță”, a amintit Bogdan Bălănescu.

VEZI ȘI:

VIDEO EXCLUSIV // Bogdan Bălănescu neagă conflictul de la Dinamo: „A fost un comunicat realist” + ce spune despre banii împrumutați de către Mircea Rednic

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.