Liga 1

VIDEO Ionuț Chirilă dezvăluie mesajele explozive trimise lui Negoiță + nu-l menajează pe Rednic: „A luat titlul la Rapid cu echipa construită de mine”

Ionuț Chirilă afirmă răspicat că deține antidotul de care Negoiță are nevoie pentru a opri „sângerarea” lui Dinamo

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 04 iunie 2019

Ionuț Chirilă (53 de ani) a vorbit în această dimineață, la GSP Live, despre situația explozivă de la Dinamo. Fost tehnician la juniorii „câinilor” și secund la echipa mare, acesta e extrem de dezamăgit că Ionuț Negoiță n-a ținut niciodată cont de sfaturile sale. 

„E un management dezastruos. Eu îi spun lui Negoiță de 6 ani niște lucruri care se adeveresc unul după celălalt și nu le ia în seamă și nici nu se întâlnește un om care a trecut prin toate etapele profesiei și a ajuns la maturitatea de a gestiona situația unei echipe precum Dinamo”, crede Chirilă, care nu l-a menajat nici pe recent destituitul Mircea Rednic:  

„A câștigat un titlu cu Dinamo cu o conducere care avea foarte mulți bani. Rednic a câștigat un titlu la Rapid cu o echipă lăsată de Mircea Lucescu și construită de mine. A avut echipe puternice, cu jucători consolidați. Asta e problema antrenorilor din România, că nu parcurg unele etape. Arta de a construi jucători și de a transforma jucătorii din perspective în certitudini o poate face doar cineva care a parcurs acele etape. Eu puteam să fac asta la Dinamo, dar sunt blocat de foarte mult timp”, a declarat Ionuț Chirilă, la emisiunea GSP Live. 

Chirilă a fost antrenor la echipa de tineret a Rapidului, alături de care a câștigat un campionat național. 

Ulterior, Ionuț Chirilă, cel care recent a cerut o întâlnire cu Gigi Becali, a dezvăluit că a apelat la aceeași propunere și într-un dialog avut cu Ionut Negoiță, patronul lui Dinamo. 

 

„I-am dat mesaje lui Negoiță de-a lungul timpului, dar el nu vorbește. Poate să prezinte toate mesajele pe care i le-am dat. I-am scris și luni un mesaj, că de 5 ani de zile se iau decizii greșite la Dinamo și că doresc o întrevedere cu el în care să mă asculte 30 de minute despre ceea ce trebuie să se întâmple la Dinamo.

I-am dat un mesaj civilizat și l-am întrebat dacă vrea să avem o discuție. De-a lungul timpului, l-am anunțat ce se va întâmpla după fiecare etapă importantă. Știți ce s-a întâmplat? N-am greșit nicio virgulă!”. 

Ionuț Chirilă a antrenat de-a lungul carierei la Electromagnetica, CSM Focșani, Jiul Petroșani, UTA Arad, Concordia Chiajna, CSM Poli Iași și ASA Târgu Mureș.

Vezi și:

Bogdan Bălănescu neagă conflictul de la Dinamo: „A fost un comunicat realist” + ce spune despre banii împrumutați de către Mircea Rednic

Revoluție la Dinamo! Surse din club: „E haos general, iar pleacă 10 fotbaliști!” Lista completă a „expatriaților”: „Și eu ce fac, Mircea?”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.