Tenis

„Ciudățenia” de la Roland Garros! Sfertfinalista Petra Martic are o antrenoare mai tânără decât ea

Petra Martic // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de Luminiţa Paul  —  marţi, 04 iunie 2019

Petra Martici a atins anul acesta la Roland Garros primul ei sfert de finală în turnee de Mare Șlem, iar saltul în carieră evident de anul trecut încoace s-a făcut alături de antrenoarea ei, Sandra Zaniewska.

Fostă jucătoare de Top 150, poloneza a fost angajată de croată full-time după Australian Open 2018. Și, aspect inedit, la cei 27 de ani ai săi, e mai tânără decât Petra cu un an.

„Când am pornit m-am gândit că va fi destul de ciudat, probabil că suntem singurul tandem în care jucătoarea e mai în vârstă decât antrenorul”, a explicat Zaniewska pentru site-ul oficial al turneului.


Sandra Zaniewska

Întotdeauna m-am gândit însă că o pot ajuta și am avertizat-o că dacă lucrurile se vor schimba din acest punct de vedere, îi voi spune. Nu voi sta acolo pretinzând că știu totul când e evident că nu este așa.

E o relație bazată pe încredere. Iar când un antrenor nu mai poate ajuta un jucător,trebuie să se dea la o parte. Indiferent dacă are 25 sau 45 de ani”, a punctat poloneza. „Trebuie să fii cinstit cu tine și cu celălalt”.

Citește și:

SIMONA HALEP - AMANDA ANISIMOVA // Furtună la Roland Garros! Meciul Simonei, în pericol să fie amânat! Cod portocaliu în Paris

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.