Liga 1

Gigi Becali explică alegerea-șoc: „Bogdan Andone e calm, e sigur pe el” + ce i-a cerut și când va interveni peste antrenor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 04 June 2019

Gigi Becali a explicat motivul pentru care l-a ales pe Bogdan Andone, 44 de ani, ca antrenor la FCSB.  Andone a fost secund când Mihai Teja a fost principal.

„Poate ajunge în vârf Bogdan Andone și gata. El era o alegere la îndemână, pentru ce să mă încurc. L-am întrebat pe MM dacă Andone poate să ducă echipa și mi-a zis că el muncea cel mai mult, și cu Dică (n.r nu a fost la echipă în acea perioadă), și cu Teja.

L-am întrebat pe Bogdan dacă are nevoie să vin să vorbesc de vestiar.

Dar băieții sunt cuminți, așa mi-a zis Bogdan, deci nu are nevoie de mine. Îl las să încerce! O să fie ca Reghe. A venit de la Snagov și Chiajna.

Mi-a plăcut calmul lui Andone. Nu-l cunosc așa bine, dar am vorbit la telefon și am văzut că e calm, e sigur pe el.

I-am cerut să implementeze 4-3-3. Și l-am întrebat dacă poate. Mi-a zis că 100% poate, dar cu interi mai defensivi, exact ca Dan Petrescu la CFR”, a zis Gigi Becali la TV Digi Sport. 

...ce obiectiv are: „Obiectivul e clar. Europa League și apoi dacă intră în grupe, continuă și nu-l mai deranjează nimeni. Pentru că grupele Europa League sunt cam 20 de milioane”.

VEZI ȘI:

EXCLUSIV Bogdan Andone, noul antrenor FCSB, implicat în scene ABSURDE în vestiar: șuturi în fund și palme la ceafă!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.