Liga 1

EXCLUSIV Bogdan Andone, supunere totală în fața lui Gigi Becali: „Accept orice din lojă”

MM și Bogdan Andone au colaborat în anii 2000 la Oțelul

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 04 iunie 2019

FCSB. N-au existat negocieri în relația Gigi Becali - Bogdan Andone, noul tehnician și-a asigurat patronul, prin intermediul lui MM, că e deschis total imixtiunii din lojă.

Soluția Bogdan Andone antrenor la FCSB nu a fost una de avarie pentru Gigi Becali. Acesta o luase în calcul încă de pe parcursul play-off-ului, în momentul în care titlul a fost compromis și anunțase deja despărțirea de Mihai Teja.

Varianta i-a fost propusă chiar de managerul Mihai Stoica. MM îl cunoaște bine pe Andone încă de acum aproape două decenii, când au colaborat din postura de conducător-jucător la Oțelul Galați.

Când MM i-a oferit soluția Andone, Gigi Becali a avut o singură cerință: „A lucrat aici, a văzut cum stau lucrurile, mă cunoaște, acceptă ce au acceptat și ceilalți?”.

MM a avut apoi o discuție cu Andone, în care l-a anunțat că e posibil, în cazul în care Iordănescu junior refuză, să fie numit „principal”. Răspunsul lui Andone pentru MM și, implicit, pentru Gigi Becali? „Accept orice din partea patronului”.

 

Cum prima și cea mai importantă condiție pentru a intra în grațiile lui Gigi e aceea de a accepta ca patronul să facă primul „11”, dar și schimările din timpul partidelor, pista Bogdan Andone a devenit una extrem de tentantă pentru Becali.

Tocmai de aceea, în ultimele zile, în cercul său de prieteni, atunci când era întrebat dacă există și planul B dacă Iordănescu și Dică refuză, Gigi s-a exprimat clar: „Păi, am deja antrenor, îl am pe Bogdan Andone”.

Replica era primită cu zâmbete, însă Becali a confirmat azi și public ceea ce luase în calcul de ceva vreme: Andone „principal”. 

Citește și:

BOGDAN ANDONE LA FCSB // Ilie Dumitrescu l-a caracterizat pe noul antrenor de la FCSB: „Așa era ca jucător”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.