Liga 1

DINAMO // VIDEO+FOTO REVOLTĂ la miezul nopții! Ultrașii lui Dinamo s-au dus peste Negoiță la Rin, cu o cruce și torțe! Au incendiat gazonul din fața hotelului

Articol de Eduard Apostol, Victor Vrînceanu  —  miercuri, 05 iunie 2019

Dinamo l-a demis pe Mircea Rednic, dar ultrașii alb-roșii, sătui de degringolada de la echipă, au luat cu asalt hotelul Rin, deținut de patronul Ionuț Negoiță! 

Zeci de suporteri dinamoviști au mers în noaptea de marți spre miercuri în fața hotelului Rin din Capitală deținut de Ionuț Negoiță pentru a-și arăta furia față de decizia conducerii!

Ultrașii lui Dinamo au aruncat în fața hotelului cu fumigene și au venit cu o cruce pe care era scris numele lui Ionuț Negoiță.

Suporterii sunt foarte nemulțumiți că Negoiță l-a ales pe Eugen Neagoe în dauna lui Mircea Rednic și promit să facă astfel de acțiuni zilnic până când situația clubului va fi redresată!

au schimbat locația conferinței de frica fanilor

De amintit că la prezentarea lui Claudiu Niculescu pe banca lui Dinamo, suporterii au afișat mai multe mesaje împotriva lui Negoiță și a lui Alexandru David, președintele de atunci.

Oficialii „câinilor” s-au învățat minte și au decis ca prezentarea lui Eugen Neagoe de miercuri, de la ora 15:00, să fie mutată la Săftica pentru a preîntâmpina astfel de acțiuni.

Sunt și voci ale fanilor care-l învinovățesc pe Bogdan Bălănescu, cu toate că el a precizat că nu a avut nicio divergență cu Rednic.

Au dat foc la gazon! (Atenție, limbaj vulgar)

GIOVANI BECALI LUAT LA ȚINTĂ

 Suporterii au postat pe pagina de Facebook a Peluzei „Cătălin Hîldan” un mesaj cu subînțeles legat de Giovani Becali, care l-ar fi adus luni seară la Rin pe Eugen Neagoe.

Deși fanii susțin că Neagoe a venit la Rin cu Giovani Becali, de fapt antrenorul a fost adus la hotel de Dragoș Sârbu, colaboratorul de încredere al lui Becali. Giovanni n-a fost prezent. Tot Sârbu a fost cel care l-a luat pe Neagoe și la plecare cu mașina despre care ultrașii vorbesc.

 

Revelion la RIN, pe banii nostri.

Publicată de Front48 Dinamo Bucuresti pe Marţi, 4 iunie 2019

Citește și:

Ianis Zicu și Claudiu Niculescu, despre situația critică de la Dinamo: „E degringoladă totală”

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.