Liga 1

DINAMO // UPDATE / EXCLUSIV Ionuț Negoiță anunță că le face plângere penală ultrașilor care i-au vandalizat hotelul: „Băieți, nu mă intimidați. Veți plăti!”

Ultrașii lui Dinamo au făcut haos la RIN, marți seara

Articol de Andrei Crăiţoiu, Costin Ștucan, Remus Dinu  —  miercuri, 05 iunie 2019

A fost haos marți seara la Rin Grand Hotel, acolo unde ultrașii lui Dinamo au protestat violent la hotelul lui Ionuț Negoiță, după demiterea lui Mircea Rednic și aducerea lui Eugen Neagoe. 

  • Nucleul dur al galeriei lui Dinamo a aruncat fumigene în fața hotelului și alte materiale pirotehnice, ultrașii aducând și o cruce pe care era scris numele lui Ionuț Negoiță.
  • Pe imaginile video se vede că gazonul și pomii ornamentali din fața hotelului au luat foc, iar doi angajați au încercat fără succes să stingă flăcările cu extintoarele din dotare
  • GSP.ro a aflat azi că nu s-a făcut vreo sesizare la Pompieri pentru stingerea incendiului, asta deși în hotelul de 4 stele din cartierul Vitan este de presupus că erau persoane cazate.
  • O eventuală intervenție a autorităților ar fi declanșat automat deschiderea unor dosare penale pentru fanii recalcitranți. 

Dinamoviștii s-au răzgândit! Fac plângere

Vezi și: VIDEO+FOTO REVOLTĂ la miezul nopții! Ultrașii lui Dinamo s-au dus peste Negoiță la Rin, cu o cruce și torțe! Au incendiat gazonul din fața hotelului

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.