Liga 1

Gigi Becali, refuzat și de Ionuț Luțu: „Mi-a zis că încă nu știe să sape bine și să stropească” :D

Fotomontaj GSP.RO

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 05 iunie 2019

Bogdan Andone a fost prezentat azi ca noul antrenor al celor de la FCSB. (Detalii AICI). În conferința de presă de la palatul său, Gigi Becali a dezvăluit că a vrut să-l pună antrenor pe Ionuț Luțu, dar că și fostul mijlocaș ofensiv l-a refuzat, după Dică și Iordănescu jr. 

„Am vrut să-l pun pe Luțu, să sape și el la vie. Dar a zis că nu e gata, că nu e pregătit. Luțu nu știe să sape bine, nu știe să stropească. Ce, mi-e rușine? Mint? Fur ceva dacă-l pun pe Luțu? O să-l vedeți pe Luțu în câțiva ani. O să fie piatra ce mai tare, dar nu încă nu e pregătit”, a declarat Gigi Becali.

Ionuț Luțu, 43 de ani, va obține licența PRO în două luni, iar până acum și-a făcut practica la grupele de juniori ale roș-albaștrilor.

Vezi și:

Gigi Becali a anunțat prima plecare de la FCSB, în ziua în care l-a prezentat pe Bogdan Andone: „Matei a fost cuminte și a semnat rezilierea”

VIDEO+FOTO Bogdan Andone, prezentat azi la FCSB! Gigi Becali: „Dacă sapă via și îmi dă vin bun, îi sărut mâna! Dacă nu, vine patronul și dă bătaie”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.