Liga 4

Mihai Stoichiță sare la gâtul CSA Steaua: „Pe cine să pună în locul vulturului, pe Talpan?” + Marius Lăcătuș a demisionat oficial

Articol de Marius Mărgărit  —  miercuri, 05 iunie 2019

Mihai Stoichiță, șeful Comisiei Tehnice din cadrul FRF, i-a criticat pe suporterii celor de la CSA Steaua care au cerut demisia lui Marius Lăcătuș, după ratarea promovării în Liga 3. De altfel, astăzi CSA a confirmat despărțirea de Lăcătuș.

„Nu numai la Dinamo e degringoladă. Acum ies din cadrul oficial de angajat al FRF și vă spun că cei de la CSA și-au distrus vulturul de pe emblemă. Am spus-o și acum 20 de ani, capul lui Lăcătuș e de pus în locul vulturului de pe sigla Stelei. Pe cine să pună acum, pe Talpan?”, a declarat Mihai Stoichiță.


Sigla Stelei la care face referire Stoichiță

LĂCĂTUȘ A DEMISIONAT OFICIAL

Bixi Pompiliu Mocanu, președintele CSA Steaua, confirmă despărțirea de „Fiară”: „Marius Lăcătuș şi-a exprimat unilateral decizia de a demisiona de la conducerea tehnică a echipei, dar ne-a asigurat că va rămâne necondiționat alături de Steaua. Îi respect această decizie. Ieri şi-a luat la revedere de la echipă, dar vă asigur că el va rămâne simbolul Stelei, alături de toate celelalte legende ale clubului.

Consider că Steaua este o echipă puternică, a demonstrat-o de atâtea ori. Se știe dintotdeauna că, la nivelul unui astfel de club sunt așteptări mari pe care trebuie să le confirmi pe teren, chiar fără antrenori pe bancă la un moment dat”.

Ștefan Iovan a condus antrenamentul de astăzi al roș-albaștrilor, iar la meciul de vineri din Cupa României faza pe București dintre CSA Steaua și Carmen pe bancă va fi tot Iovan.

Citește și:

CSA Steaua - Carmen se mai joacă o dată! Decizia de ultim moment luată azi de AMFB

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.