Liga 1

Prima măsură luată la Telekom Sport, după ce Gazeta a dezvăluit că societatea germană pleacă din România

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 05 iunie 2019

Telekom România a făcut publică prima decizie, după ce Gazeta Sporturilor a anunțat luna trecută că societatea germană va pleca din România, urmând ca RCS-RDS și Orange să-și împartă abonații și drepturile TV din Liga 1.

Astfel, Telekom Sport 5 și Telekom Sport 6 și-au întrerupt emisia, iar operatorul de cablu a cerut Consiliului Național al Audiovizualului retragerea celor două licențe, anunță Pagina de Media.

„Tot conținutul sportiv Telekom Sport se va concentra pe cele 4 canale (Telekom Sport 1, 2, 3 și 4). Clienții nu vor fi afectați de aceste modificări, beneficiind în continuare de întreaga ofertă de programe Telekom Sport”, a fost reacția reprezentanților companiei pentru sursa citată.

CARE E SCHEMA ÎN DETALIU?

Informațiile GSP sunt că Telekom se va retrage cu totul din România și „averea” reprezentată de abonați și de drepturile TV va fi împărțită între RCS-RDS și Orange. Francezii preiau partea de telefonie mobilă, RDS se alege cu bucata din Telekom care ține de televiziune.

Televiziunea unică rămasă va fi construită pe „scheletul” DigiSport, combinat cu câțiva oameni de la Telekom Sport. Nu vor face parte din plan toți angajații de acum ai celor două posturi.

Citește și:

SEISM ÎN FOTBALUL ROMÂNESC! Telekom dispare din România, Digi și Orange împart abonații, drepturile TV sunt în aer » Urmează falimentul Ligii 1?

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.