Liga 1

Marius Niculae se ia de fanii lui Dinamo: „Preferă protestele în loc să vină la stadion” + Mesaj pentru Rednic: „Să lase condițiile și să revină”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 05 June 2019

Fost atacant la Dinamo, Marius Niculae îi ceartă pe fanii „câinilor” care au mers aseară la hotelul lui Ionuț Negoiță și au scandat împotriva patronului dinamovist. De asemenea, „Săgeată” îl susține pe Mircea Rednic, căruia îi cere însă să renunțe la condiții.

„Nu credeam că se va întâmpla așa ceva la Dinamo. Prefer protestele civilizate, cu batiste albe, nu cu asemenea lucruri. Ei preferă astfel de proteste în loc să vină la stadion. Sunt momente grele pentru clubul Dinamo.

Nici rezultatele nu sunt cum trebuie. Clubul își pierde identitatea. Suporterii adevărați ai lui Dinamo nu fac lucruri de genul ăsta. Aici au fost duse la extrem.

Până nu se face un proiect serios, nu e lăsat un antrenor să lucreze un timp îndelungat, n-au cum să reușească. Și noi am crescut pe lângă oameni ai căror fani eram. Așa au mers lucrurile la Dinamo”, a zis Marius Niculae la TV Digi Sport. 

...despre Rednic: „El începuse un proiect, dar nu a fost lăsat să-l continue. Forma până la urmă o echipă serioasă. În criză de timp și rezultate a ales modalitatea de a aduce mulți jucători. Pentru că la Dinamo presiunea rezultatelor e mare. Suporterii nu mai au răbdare. Eu cred că era pe un drum bun. Vedeam ceva schimbat în bine. Am văzut că ar vrea să revină. Dar nu e normal să vină doar cu niște condiții, cum e cea prin care să plece Bălănescu. Vii dacă vrei să ajuți, dar fără condiții

CITEȘTE ȘI:

Dezvăluiri din birourile lui Dinamo: Neagoe, ofertat înainte de demiterea lui Mircea Rednic!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.