Liga 1

Marius Niculae râde pe seama numirii lui Bogdan Andone la FCSB: „Becali avea nevoie tot de un secund”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 05 June 2019

Bogdan Andone, 44 de ani, a fost azi numit oficial în funcția de „principal” al celor de la FCSB. Marius Niculae glumește pe seama alegerii lui Gigi Becali.

Fostul atacant al lui Dinamo e de părere că Bogdan Andone nu va lua nicio decizie importantă la FCSB, unde nu va fi decât „secundul” lui Gigi Becali. 

Nu pot să iau decât în glumă mutarea. Dar probabil Gigi Becali avea nevoie tot de un secund. Patronul echipei a recunoscut că el face tot acolo”, a zis Marius Niculae la TV Digi Sport.

  • Andone a fost secundul lui Teja în perioada petrecută pe banca vicecampioanei României. Andone a mai colaborat și cu Șumudică, în sezonul 2015/2016, când Astra Giurgiu a câștigat titlul

În postura de antrenor principal, Bogdan Andone a activat doar la divizionarele secunde Metaloblobus, ASU Poli, Energeticianul și Olimpia Satu Mare.

Ca jucător, el a evoluat pentru Corvinul Hunedoara, Sportul Studențesc, FC Brașov, Rapid, Farul Constanța, Oțelul Galați, Ferencvaros, Apollon Limassol, Alki Larnaka sau Ermis Aradippou. 

VEZI ȘI:

Andone, prezentat azi la FCSB! Becali: „Dacă sapă via și îmi dă vin bun, îi sărut mâna! Dacă nu, vine patronul și dă bătaie”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.