Tenis

VIDEO Simona Halep, pusă în dificultate la Roland Garros! Gafa pe care a făcut-o când i s-a arătat o poză cu Muzeul Luvru: „Piramide?”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 05 iunie 2019

Simona Halep a fost supusă unui test de cei ce se ocupă de promovarea Roland Garros. A fost invitată la rubrica „Bonjour La France”, unde a fost întrebată despre mai multe lucruri din domenii ce au legătură cu Franța.

Simona a fost pusă în dificultate atunci când a venit vorba despre Muzeul Luvru și romanul „Mizerabilii”, scris de Victor Hugo.

Prima imagine care i s-a prezentat a fost cea a lui Teddy Riner, un celebru judoka francez, ce măsoară peste 2 metri. Halep a recunoscut personajul cu ușurință.

Arăta diferit ieri”, a ținut să precizeze Halep, cei doi întâlnindu-se la o gală.

Apoi, a fost pusă să recunoască un fel de mâncare specific: gratin dauphinois. Nici aici Simona n-a avut mari probleme: „Mănânc asta zilnic”, a recunoscut sportiva noastră, care a fost apoi învățată să pronunțe denumirea.

Din acest moment au început problemele pentru Simona, când i s-a arătat o imagine cu celebrul muzeu Luvru. „Piramide”, a spus românca, neștiind despre ce e vorba. Abia când i s-a dat indiciu că este un muzeu și-a dat seama, recunoscând că nu a fost încă să-l viziteze: „Când voi termina cu tenisul, o să merg”.

„«Mizerabilii», cunoști cine a scris-o?”, a fost următoarea întrebare a reporterului, iar Simona s-a arătat din nou învinsă, neștiind că este vorba despre Victor Hugo.

N-a fost rău, dar nici ușor”, a concluzionat sportiva noastră la finalul materialului video.

 VEZI ȘI:

Marketa Vondrousova, coșmarul Simonei Halep, s-a calificat în semifinale, unde o va întâlni pe Johanna Konta

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.