Liga 1

VIDEO+FOTO Ultrașii dinamoviști continuă protestele » Au fost acasă la Mircea Rednic, apoi la Bogdan Bălănescu: s-a lăsat cu injurii și amenințări!

Articol de Eduard Apostol  —  miercuri, 05 iunie 2019

Suporterii dinamoviști au continuat în această seară derapajele la adresa conducerii, protestând după demiterea lui Mircea Rednic și instalarea lui Eugen Neagoe.

Întâi au mers acasă la Mircea Rednic și au avut o discuție cu acesta, în care antrenorul le-a transmis că se gândește în continuare să cumpere clubul, dar principalul impediment este că faptul că Dinamo nu are un stadion modern. Suporterii i-au spus că îi sunt devotați și că trebuie să revină la club.


Dinamoviștii acasă la Rednic azi

Apoi, fanii au fost acasă la directorul general Bogdan Bălănescu, unde au aprins torțe și au afișat un banner pe care scria „Îl vrem pe Rednic înapoi / Altfel, o să te tot vezi cu noi!”, scandând injurii și amenințări la adresa oficialului dinamovist și a clanului Becali.

Sursa video: facebook.com/PeluzaCatalinHildan

vezi și:

REVOLTĂ la miezul nopții! Ultrașii lui Dinamo s-au dus peste Negoiță la Rin, cu o cruce și torțe! Au incendiat gazonul din fața hotelului

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.