Stranieri

VIDEO Răzvan Lucescu, apariție șocantă în direct la TV, după ce s-a operat: „Sunt într-un proces de vindecare, trei luni durează”

Răzvan Lucescu și hematomul de pe brațul stâng //Captură TV Telekom Sport

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 06 June 2019

Răzvan Lucescu, 50 de ani, proaspăt campion cu PAOK Salonic, s-a operat la finalul sezonului din Grecia pentru o mai veche problemă la mâna stângă.

Intervenția chirurgicală i-a lăsat însă urme fiului lui Mircea Lucescu, care s-a ales cu un hematom pe braț. Aflat în studioul TV Telekom Sport, tehnicianul a vorbit despre problema cu care s-a confruntat:

„Nu m-am tatuat. E un hematom de la operaţie. Chiar s-o iau razna la 50 de ani? Dacă nu m-am tatuat până acum, mă tatuez acum, la 50 de ani, când începe pielea să se zbârcească? 

Sunt într-un proces de recuperare, de vindecare. Trei luni durează totul, ca să fiu bine, să-mi folosesc cum trebuie mâna, a mărturisit Răzvan Lucescu”, la postul mai sus amintit. 

Operația a fost loc imediat după finalul sezonului din Grecia, unde Răzvan Lucescu și PAOK au bifat eventul. Răzvan s-a operat pentru a se vindeca de o ruptură musculară pe care o avea la umărul stâng.

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Vezi și: VIDEO ȘOCANT! Victima lui Neymar a ieșit la televizor: „Am vrut să fac sex cu el, dar m-a violat! Vreau să-l fac să plătească. E un zero barat”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.