Liga 1

Edi Iordănescu rupe tăcerea! De ce n-a mai ajuns la FCSB: „M-a supărat Gigi Becali”

Edi Iordănescu a fost în pole-position pentru preluarea celor de la FCSB, însă a ales să rămână fidel proiectului de la Mediaș

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 06 June 2019

Edi Iordănescu, tehnicianul celor de la Gaz Metan Mediaș, a explicat joi dimineața motivele care l-au derminat să refuze oferta venită dinspre Gigi Becali, cel care l-a dorit cu ardoare pe banca FCSB. 

„S-a speculat prea mult și vreau să clarific aceste lucruri. M-a bucurat interesul patronului, m-a bucurat faptul că m-a apreciat. Rămăsăsem dator cu o discuție față în față. Am mers acolo și am vorbit, cu acordul clubului meu. Au fost lucruri ipotetice, nu o negociere propriu-zisă.  

Din punctul meu de vedere, în orice colaborare există obligații, dar și anumite condiții care pot fi puse la dispoziție. Ar trebui să ai și o garanție a contractului. Trebuie să ai suport, trebuie să ai protecția muncii. Asta mi-am dorit în general, indiferent că e vorba de FCSB sau de alt club. A fost o discuție principială. Duhovnicul a fost și el prezent, îl cunoșteam amândoi. Nu m-a deranjat prezența lui, a avut rol de mediator în discuția purtată. 

Mi-am asumat faptul că pot să îndeplinesc obiectivul pe care-l vorbisem. Oricum, nu vreau să dezvolt foarte mult. Nu știu dacă în viitor se va putea ajunge sau nu la un acord. M-a deranjat puțin declarația făcută când am plecat de acolo. Nu aș fi semnat niciun contract până nu aveam o discuție finală și cu cei de la Mediaș. M-a supărat faptul că a vorbit unele lucruri după ce am plecat de la reședința lui”, a spus Edi Iordănescu, la TV Digi Sport. 

„FCSB are un nou antrenor, cei de acolo au făcut o alegere bună, Bogdan Andone e un antrenor de mare perspectivă. Trebuie să-i urăm baftă și să lăsăm în spate alte lucruri” Edi Iordănescu, despre alegerea lui Becali pentru postul de tehnician

Jurământ în fața duhovnicului în locul clauzei!

Gigi Becali încercat să-l convingă pe Edward Iordănescu cu o zi înainte să anunțe că noul antrenor este Bogdan Andone. La întânirea cu Edi, de la vila lui Gigi din Pipera, a participat și un preot. „Am invitat duhovnicul fiindcă Edi e un om credincios. Chiar am luat referințe de la părinte, el mi-a confirmat că e un om bun Edi” , explicase Becali apariția preotului.

Omul bisericii a avut și un rol concret la masa negocierilor. El a constituit garanția pe care i-a oferit-o Gigi lui Edward. Iordănescu ceruse o clauză de reziliere a contractului său cu FCSB, ca să fie sigur că nu va putea fi demis atunci când ar primi un ordin din lojă și nu l-ar aplica. O schimbare dictată prin telefon în timpul unui meci, spre exemplu.

„Edi, în locul clauzei, ai cuvântul meu dat de față cu părintele!”  a fost promisiunea patronului. Pentru Iordănescu n-a fost suficient, tehnicianul n-a mai apucat să refuze jobul de față cu duhovnicul, i-a trimis un mesaj lui Mihai Stoica a doua zi și l-a anunțat astfel că rămâne la Gaz Metan.  - Detalii pe larg, AICI!

Vezi și: Detaliul din cauza căruia l-a pierdut Gigi Becali pe Edi Iordănescu » Jurământ în fața duhovnicului în locul clauzei!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.