Tenis

SIMONA HALEP - AMANDA ANISIMOVA 2-6, 4-6 // VIDEO Anisimova, prima reacție după ce a eliminat-o pe Halep de la Roland Garros: „Mi-au cam tremurat mâinile”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 06 iunie 2019

Amanda Anisimova (17 ani, 51 WTA) s-a calificat în semifinale la Roland Garros după victoria impetuoasă reușită în fața Simonei Halep (27 de ani, 3 WTA), scor 6-2, 6-4.

  • Anisimova va evolua în semifinale contra lui Ashleigh Barty (8 WTA), care a învins-o în două seturi pe Madison Keys (14 WTA), scor 6-3, 7-5. Cealaltă semifinală le va pune față în față pe Johanna Konta (26 WTA) și Marketa Vondrousova (38 WTA). 

După meci, Anisimova a vorbit despre cât de copleșită s-a simțit în finalul meciului cu Halep. „Mi-au cam tremurat mâinile, n-a fost simplu. Simțeam presiunea de fiecare dată când eram aproape de victorie, simțeam că-mi tremură mâna pe rachetă din ce în ce mai mult. 

Știam că trebuie să lovesc bine cu reverul în lung de linie și cred că am avut un plan de joc bun. A fost pentru prima oară când joc pe «Philippe Chatrier», a fost incredibil, e o arenă senzațională”, a spus Amanda Anisimova, la interviul acordat pe teren specialistului Eurosport Alex Corretja. 

Ultimul punct al meciului Simona Halep - Amanda Anisimova: 

Citește AICI cronica meciului Simona Halep - Amanda Anisimova

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.