Tenis

SIMONA HALEP - AMANDA ANISIMOVA 2-6, 4-6 // Cristian Tudor Popescu e sigur: „Se vede absența lui Darren Cahill, la Halep a fost o problemă de psihic!”

Cristian Tudor Popescu a analizat înfrângerea Simonei Halep cu Amanda Anisimova

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 06 June 2019

Simona Halep (27 de ani, 3 WTA) a părăsit turneul de la Roland Garros în faza sferturilor de finală, învinsă clar de americanca Amanda Anisimova (17 ani, 51 WTA), scor 2-6, 4-6, la capătul unui meci care a durat o oră și nouă minute.

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a analizat duelul Halep - Anisimova, ajungând la concluzia că stilul de joc al americancei e cel care a făcut diferența în partida de azi. 

„Anisimova posedă un joc impecabil, atât pe rever, cât și pe forehand. Știu să vină la fileu, să pună o scurtă, o contrascurtă. Acestea sunt jucătoarele din noul val. Simona are 27 de ani. Ea a reușit performanțe extraordinare cu un anume fel de joc, de pe fundul terenului, cu o deplasare excelentă.

E foarte greu să asimileze niște arme, fără de care nu o văd făcând față acestor noi jucătoare. Ea trebuie să avanseze în teren, să urce la fileu. E greu să modifice.

Halep a fost depășită tehnic, nu a deschis jocul. Aici se vede absența lui Darren Cahill. A fost o problemă de psihic. Nu a mai avut temperamentul unei luptătoare. A fost mult mai moale psihic”, a spus Cristian Tudor Popescu, la Digi 24. 

„Această jucătoare îmi amintește de Martina Hingis. Nu este exclus să câștige Anisimova turneul. E o jucătoare bine construită” Cristian Tudor Popescu, despre Amanda Anisimova

Citește AICI cronica meciului Simona Halep - Amanda Anisimova

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.