Tenis

SIMONA HALEP - AMANDA ANISIMOVA 2-6, 4-6 // Anisimova a lăsat mască presa internațională: „Un nou star se naște la Roland Garros!” » Ce au scris CNN, Bild, Eurosport și BBC

Amanda Anisimova // FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 06 iunie 2019

SIMONA HALEP, OUT DE LA ROLAND GARROS // Amanda Anisimova (17 ani, 51 WTA) a produs o surpriză mare la Roland Garros, reușind s-o elimine pe campioana en-titre Simona Halep (27 de ani, 3 WTA), după un meci pe care l-a controlat în totalitate, scor 6-2, 6-4. 

Victoria entuziasmantă a puștoaicei de 17 ani n-a rămas fără ecouri în presa internațională, care e surprinsă că o jucătoare fără prea mare experiență a trimis acasă o tenismenă de calibrul Simonei Halep. 

„Adolescenta americană a produs surpriza în fața campioanei din 2018 și va juca în semifinale la Roland Garros. Un nou star se naște la Roland Garros”, a scris BBC.

„Noua senzație din tenis a produs o supersurpriză la Paris. Amanda Anisimova a învins-o pe Simona Halep în ceea ce reprezintă cea mai importantă victorie a carierei sale”, notează și nemții de la Bild.

Simona Halep, campioana de anul trecut a fost surclasată”, a titrat CNN, în timp ce jurnaliștii de la Eurosport au remarcat la rândul lor jocul solid al Anisimovei: „S-a impus după doar o oră și 8 minute și a transmis un mesaj lumii tenisului”.

Vezi și:

VIDEO Anisimova, prima reacție după ce a eliminat-o pe Halep de la Roland Garros: „Mi-au cam tremurat mâinile”

Halep se PRĂBUȘEȘTE în clasament după eliminarea de la Roland Garros: poate ieși în curând din TOP 10!

Citește AICI cronica meciului Simona Halep - Amanda Anisimova 2-6, 4-6

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.