Liga 1

Plecări în masă de la CSU Craiova! » Cele 11 nume de pe lista disponibilizaților

Articol de Aurelian Botezatu  —  joi, 06 iunie 2019

CSU Craiova renunță la 11 fotbaliști în acastă vară. Florin Gardoș, Andrei Cristea, Andrei Burlacu, Meza Colli și Nuno Rocha se află pe lista plecărilor.

Luni e programată reunirea lotului craiovean, însă multe dintre figurile sezonului trecut nu vor mai spune „prezent” la apelul antrenorului Corneliu Papură. După ratarea locului 3, responsabilii clubului au decis să taie în carne vie, iar lista disponibilizaților cuprinde nu mai puțin de 11 jucători care au dezamăgit stagiunea trecută.

Rol secundar

Din efectivul cu care s-a abordat play-off-ul, vizați sunt Răzvan Popa, Radoslav Dimitrov, Isaac Donkor, Ovidiu Bic, Meza Colli, Nuno Rocha, Andrei Cristea și Alin Țigle. Adus în iarnă, Cristea nu s-a pliat pe stilul oltenilor, iar Donkor plătește pentru numeroasele gafe comise în defensivă. Ceilalți n-au jucat decât un rol secundar în alegerile antrenorilor, fie că a fost vorba de Papură sau de predecesorul Devis Mangia.

N-au convins nici la Iași

Tot pe lista neagră sunt și jucătorii cărora le expiră contractele, ar dori să rămână, dar conducerea nu-i mai dorește. Este vorba despre Florin Gardoș, Andrei Burlacu și portarul Eduard Stăncioiu. Împrumutați în ianuarie lui Poli Iași, Gardoș și Burlacu, văzut la un moment dat drept o mare speranță, n-au convins nici acolo. Cu mențiunea că ultimul a pierdut o bună parte din play-out din cauza unei rupturi musculare. 

„Renunțăm la jucători de la care am avut speranțe și ne-au decepționat. Sunt discuții de despărțire pe cale amiabilă, dar vor dura. E normal să căutăm în altă parte”

„Dezamăgirea produsă de ratarea locului 3 a condus la o analiză. Iar concluzia a fost că echipa asta a stat în șapte, opt jucători. Când ei au fost obosiți sau accidentați, cei veniți de pe bancă nu s-au ridicat la nivelul așteptărilor”Sorin Cârțu, președinte CSU Craiova

O singură achiziție: Qaka

Singurele fețe noi la reunirea de luni vor fi Kamer Qaka și Mihai Roman II. Albanezul a fost cumpărat de la Poli Iași, în schimbul a 150.000 de euro, iar Roman se întoarce după împrumutul de două sezoane la FC Botoșani. 

Vezi și: 

Editorial Ovidiu Ioanițoaia: „Nu-i pace nici în Bănie!”

EXCLUSIV Neagoe l-a dat afară pe omul lui Rednic după 10 zile! Jucătorul și impresarul au luat foc: „Am refuzat Anglia pentru asta?”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.