Liga 1

VIDEO EXCLUSIV // Cum ajunsese Steliano Filip pe lista lui Manchester United: „Mi-a spus că Mourinho e cu ochii pe mine”

Steliano Filip - echipa națională

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 06 iunie 2019

Steliano Filip (25 de ani), fundașul stânga al retrogradatei Dunărea Călărași, a fost invitatul lui Costin Ștucan la GSP LIVE și a dezvăluit că a fost în cărți pentru un transfer la Manchester United.

 

 

Fostul fotbalist al lui Dinamo a fost urmărit de către Jose Mourinho la EURO 2016. Antrenorul portughez i-ar fi promis lui Ioan Becali că va lua un jucător prin intermediul său la următoarea echipă cu care va semna. La vremea respectivă, Mourinho era liber de contract și se pregătea să meargă la Manchester United.

Pe atunci după gratii, Giovanni Becali i-a transmis lui Steliano Filip să joace bine, pentru că este urmărit de către antrenorul lusitan. 

„Știam că sunt prieteni. Nu mi-a spus că dacă dau bine în ea ajung la Manchester. Mi-a spus însă că sunt urmărit. Era vorba și de Nedelcearu. Mi s-a spus «e cu ochii pe tine», că mă urmărește și să dau bine în ea”, a spus Steliano Filip, la GSP LIVE.

La EURO 2016, Steliano Filip a prins doar 30 de minute în meciul cu Elveția, sub comanda lui Anghel Iordănescu.

10 meciuri a jucat Steliano Filip în Croația pentru Hajduk Split, în perioada 2017-2019

VEZI ȘI:

GSP LIVE // VIDEO Steliano Filip, fără rețineri despre dedesubturile conflictului cu Vasile Miriuță: „Știți ce m-a deranjat, de fapt?”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.