Tenis

SIMONA HALEP - AMANDA ANISIMOVA 2-6, 4-6 // Pe cine pariază Halep că se va impune la Roland Garros: „Are tot ce îi trebuie pentru a câștiga”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 06 June 2019

Simona Halep (27 de ani, 3 WTA) a fost învinsă suprinzător de americanca de 17 ani Amanda Anisimova (51 WTA), scor 2-6, 4-6, în sferturile de finală de la Roland Garros. Campioana din 2018 a analizat după meci șansele celor patru semifinaliste la câștigarea trofeului.

„Mi-e greu să aleg o favorită. Știu că Barty are o șansă importantă pentru că este foarte talentată, simte mingea într-un mod incredibil. A jucat bine și la celelalte turnee pe zgură în acest an. Are tot ce îi trebuie pentru a câștiga. Konta ajunge în premieră în faza asta la Roland Garros. Orice e posibil.

Celalalte două sunt foarte tinere. Se poate întâmpla povestea din 2017 (n.r. victoria lui Ostapenko). Și ele au șanse. Ar fi o finală interesantă între două adolescente”, a declarat Halep la conferința de presă în limba engleză de la finalul meciului cu Anisimova.

„Amanda are o șansă mare să câștige turneul dacă va juca așa a făcut-o cu mine, fără emoții, fără să se gândească prea mult. A fost foarte calmă și arătat că e capabilă să facă lucruri mari. Are 17 ani și are o dorință incredibilă și o motivație imensă să arate de ce este în stare”Simona Halep

Cote la câștigarea Roland Garros

Ashleigh Barty 2,75
Johanna Konta 3,30
Amanda Anisimova 4,50
Marketa Vondrousova 5,00

 

Vezi și: 

SIMONA HALEP - AMANDA ANISIMOVA 2-6, 4-6 // Halep, analiză detaliată după înfrângerea cu Anisimova: „Nu mă pot adapta la așa ceva, am fost stresată!”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.