Liga 1

FCSB // Victor Pițurcă îl felicită pe Dică pentru că l-a refuzat pe Becali: „Și-a dat seama” + îl laudă și pe Luțu: „Foarte bine i-a făcut lui Gigi!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 06 iunie 2019

Victor Pițurcă (63 de ani) îl felicită pe Nicolae Dică pentru că a refuzat să se întoarcă la FCSB. 

În căutarea unui nou antrenor, după demiterea lui Mihai Teja, Gigi Becali a vorbit și despre o posibilă revenire a lui Nicolae Dică la FCSB.

Fostul antrenor al vicecampioanei a semnat până la urmă cu FC Argeș, în Liga 2.

Victor Pițurcă a declarat că îl va felicita personal pe Nicolae Dică pentru decizia pe care a luat-o în această perioadă.

Totodată, Pițurcă l-a „înțepat” din nou pe Gigi Becali, pentru că nu lasă antrenorii să își facă treaba.

„Dică nu cred că a fost o alegere aşa proastă. A jucat atâţia ani, la un nivel, jucător foarte bun, dar problema e ce face Dică când vine. E lăsat să îşi facă treaba? Nu.

În primul rând, e vina lui. Vii din Liga 3 la o echipă ca FCSB, normal că vrei să-ţi faci un nume. Omul a încercat, dar cred că şi-a dat seama pe urmă...

Din câte am citit, ar fi vrut patronul să îl pună din nou. Dacă a fost aşa şi Dică a refuzat, îl voi felicita când îl voi vedea. Pentru mine, un antrenor îşi pune amprenta prin felul cum educă jucătorii, cum cresc, cum joacă... cel puţin aici în România”, a spus Victor Piţurcă, în această seară, la TV Telekom Sport.

Laude și pentru Luțu

Gigi Becali a mărturisit la instalarea lui Bogdan Andone că i-a propus și lui Ionuț Luțu să preia banca tehnică, dar s-a lovit de refuzul fostului fotbalist oltean. 

Răspunsul lui „Hagi-Luțu” l-a surprins plăcut pe Pițurcă. 

„Îl cunosc pe Luţu foarte bine, a fost un jucător la care eu am ţinut foarte mult. A fost căpitanul naţionalei de tineret. Păcat de talentul lui, pentru că talent ca al lui mai greu să găseşti. Mi-a plăcut răspunsul pe care i l-a dat lui Gigi. «Domne, stai puţin să îmi termin şcoala, să mai învăţ». Foarte bine a făcut! Poate să antreneze dacă primeşte această şansă, de ce să nu poată?”, a mai spus Pițurcă.

VEZI ȘI:

EXCLUSIV // A dormit Lăcătuș în front sau nu? Janos Szekely lămurește conflictul iscat de ultrașii Stelei: „Vă explic de ce a picat transferul meu”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.