Liga 4

CSA STEAUA // Adrian Bumbescu, atac frontal la Marius Lăcătuș: „Doi ani nu am promovat din cauza lui!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 07 June 2019

Adrian Bumbescu (59 de ani) îl învinovățește direct pe fostul antrenor Marius Lăcătuș (55 de ani) pentru eșecul celor de la CSA Steaua.

CSA Steaua a ratat promovarea în Liga 3 pentru al doilea an consecutiv. Marius Lăcătuș, antrenorul din sezonul recent încheiat, și-a prezentat demisia, dar nu a scăpat de criticile dure ale fostului coleg din „Generația de Aur” a Stelei, Adrian Bumbescu.

„Păcat că s-a întâmplat aşa, dar fotbalul în Ghencea merge mai departe. Avem acum discuţii pentru venirea altor antrenori. Sunt discuţii la nivel mare.

Ce n-a mers la Steaua? Poate încăpăţânarea lui Lăcătuş, care a făcut numai de capul lui. Nu s-a sfătuit cu nimeni, asta ştiu sigur. A avut sfătuitori, dar i-a dat pe toţi la o parte.

Nu m-am certat cu Lăcătuş, dar asta vreau să-i spun: doi ani la rând nu am promovat şi este vina lui. Mi s-a propus la început să preiau echipa şi am refuzat. Se discută cu mai mulți oameni importanți. Vor veni un antrenor și un conducător cu trecut stelist. Eu coordonez centrul de copii şi juniori. Cu siguranţă acum vom promova de la an la an.

Aici se vor face mai multe terenuri odată cu terenul mare, intenţionăm să facem, pe lângă bazin, şi un patinoar, un «balon», pentru că este Ghencea, suntem echipa-fanion a ţării şi trebuie să ne respectăm”, a declarat Adrian Bumbescu conform TV Telekom Sport.

Vezi și: 

Mesaj controversat la 72 de ani de la înființarea Stelei: „FCSB, singura echipă care deține Cupa Campionilor Europeni”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.