Tenis

ROLAND GARROS // VIDEO Roger Federer, moment de furie în meciul cu Rafael Nadal: a fost avertizat de arbitru + 3 puncte STELARE din meci

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 07 iunie 2019

Rafael Nadal (33 de ani, 2 ATP) s-a calificat în cea de-a 12-a finală a sa la Roland Garros după ce l-a învins fără probleme în semifinale pe mai vechiul său rival Roger Federer (37 de ani, 3 ATP), scor 6-3, 6-4, 6-2.

24-15este scorul la întâlnirile directe dintre Rafael Nadal și Roger Federer, în favoarea spaniolului

6-0 este scorul la întâlniri la Roland Garros între cei doi, tot pentru Nadal

Federer FURIOSUL

Pe parcursul meciului, Federer a avut o reacție care a reliefat cel mai bine starea sa de nervozitate.

Elvețianul a greșit o minge ușoară, iar în momentele imediat următoare a trimis o minge în înaltul tribunei. Reacția lui Federer n-a rămas fără urmări, iar arbitrul l-a penalizat cu un „code violation”. 

Federer a ajuns la cea de-a șasea înfrângere în fața lui Nadal în tot atâtea meciuri de la Roland Garros. Situația nu s-a schimbat nici azi, iar elvețianul n-a avut aproape nicio reacție în fața spaniolului care a „îmblânzit” vântul și și-a netezit drumul spre o nouă finală la Paris. 

Nadal - Federer, recital de puncte spectaculoase

Cea de-a 39-a confruntare dintre cei doi coloși ai tenisului a adus și câteva puncte uluitoare, așa cum au fost cele de mai jos: 

 

Vezi și: ROLAND GARROS // Rafael Nadal victorie în trei seturi cu Roger Federer! S-a calificat în a 12-a finala la Roland Garros

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.