Nationala

NORVEGIA - ROMÂNIA // GALERIE FOTO Cea mai frumoasă apariție de pe Ullevaal Stadium: cine a întors toate privirile la Oslo

+10 Foto
Norvegia - România // FOTO: Cristi Preda (GSP)

Articol de Cristi Preda (foto)  —  vineri, 07 iunie 2019

Norvegia - România, partidă din preliminariile EURO 2020, a stârnit un interes mare în rândul fanilor celor două echipe. Nordicii au luat cu asalt Ullevaal Stadium, însă nici românii nu s-au lăsat mai prejos: aproximativ 800 au străbătut lungul drum către Oslo pentru a fi alături de naționala lui Contra. 

  • Victor Vrînceanu, jurnalist la Gazeta Sporturilor, și fotoreporterul Cristi Preda transmit cele mai noi informații de la Oslo, locul unde România va evolua vineri contra Norvegiei. 

Atenția din sectorul oaspeților a fost atrasă de o fană de-ale României, cea mai frumoasă apariție de arena din Oslo. Cristi Preda, fororeporterul Gazetei, a surprins-o pe frumoasa româncă extrem de zâmbitoare, în timp ce se fotografia cu un fular al naționalei. 

Înainte de meci, suporterii români s-au fotografiat în fața stadionului, aceștia venind la meci cu diverse materiale ale primei reprezentative. 

Notă discordantă au făcut însă ultrașii, care au ieșit în relief prin scandări xenofobe la adresa Ungariei - Detalii, AICI!

 Urmărește AICI partida dintre Norvegia și România

Vezi și: NORVEGIA - ROMÂNIA // Momentul de reculegere, stricat de obscenitatea unui suporter român: „M**e Negoiță”

NORVEGIA - ROMÂNIA // Ultrașii români și-au dat în petec și la Oslo! Scandări xenofobe

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.