Nationala

NORVEGIA - ROMÂNIA 2-2 // Răzvan Lucescu, întrebat în direct: „Crezi că Ianis Hagi mai poate progresa?”

Răzvan Lucescu //Captură TV Digi Sport

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 08 June 2019

Răzvan Lucescu, 50 de ani, fostul antrenor al echipei naționale, campion în Grecia cu PAOK Salonic, a oferit o declarație interesantă despre Ianis Hagi, 20 de ani, fotbalistul celor de la Viitorul, la câteva ore după ce fiul „Regelui” a entuziasmat pe finalul remizei din Norvegia (2-2). 

Aflat în studioul TV Digi Sport, la matinalul moderat de Dan Filoti, jurnalistul GSP Remus Răureanu l-a întrebat pe Lucescu jr. dacă fiul lui Gică Hagi mai poate progresa în viitorul apropiat.

Răzvan a răspuns fără ezitări: „El arată oricum o viziune de joc extraordinară. Are nevoie însă de schimbarea atitudinii, trebuie să devină ceva mai agresiv. Nu are încă un fizic format”.

Laude pentrU Toșca

Apoi discuția s-a îndreptat spre Alin Toșca, 27 de ani, fundaș care a fost integralist în remiza din Norvegia, 2-2. Răzvan Lucescu l-a antrenat pe Toșca la PAOK în ultimul sezon, cel în care echipa celor doi a câștigat eventul în Grecia. 

„Alin Toșca e un jucător puternic. Poziția lui cea mai bună este de fundaș central, dar și în partea stângă e un jucător care-ți asigură o fază defensivă foarte bună.

Se trece greu de el, probabil Contra s-a gândit că va fi un meci de luptă cu nordicii și de aceea l-a titularizat în stânga pe Toșca. Defensiv, Toșca e impecabil în stânga. Din păcate, la PAOK l-a avut pe același post pe Vireinha, un jucător fabulos”.

Vezi și: NORVEGIA - ROMÂNIA 2-2 // Cosmin Contra schimbă jumătate din echipă! 6 jucători noi așteptați în primul „11” cu Malta

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.