Liga 1

CFR Cluj, a treia achiziție a verii: Andrei Burcă de la Botoșani! » Valeriu Iftime, pentru GSP.RO: „E cel mai prost transfer pe care l-am făcut! Mi-e rușine să spun suma”

Andrei Burcă

Articol de Sergiu Alexandru  —  sâmbătă, 08 iunie 2019

CFR Cluj continuă campania de transferuri și l-a adus pe fundașul Andrei Burcă, 26 de ani.

CFR Cluj se întărește în apărare și a ajuns la un acord cu FC Botoșani pentru fundașul Andrei Burcă, 1,88 m înălțime, a anunțat azi sportro. 

Contactat de GSP.ro, Valeriu Iftime, președintele celor de la FC Botoșani, a confirmat mutarea și a dat detalii despre transfer.

A semnat deja cu CFR și a plecat la Cluj. Este cel mai prost transfer pe care l-am făcut vreodată! Mi-e rușine să spun suma. E sub 200.000 de euro! Nu avem nici procente dintr-un viitor transfer.

Jucătorul s-a înțeles cu CFR Cluj și după aceea a venit și mi-a zis că trebuie să-i dau drumul, să nu-i stric viitorul. Mi-a zis că trebuie să semnez actele de transfer acum, că altfel nu-l mai ia CFR-ul. Îmi pare rău că-l dau pe Burcă pe o sumă așa mică! Erau discuții și cu echipe din străinătate, dar impresarul a vrut să-l ducă la Cluj. Sunt foarte supărat!”, a declarat Valeriu Iftime.

Burcă a fost dorit ȘI de FCSB

Andrei Burcă a fost și pe lista celor de la FCSB. „Au fost discuții cu Steaua, dar nu s-au concretizat! În plus, jucătorul nu a vrut să meargă la echipa lui Becali”, a dezvăluit Iftime pentru GSP. 

750.000€este cota lui Burcă pe site-ul transfermarkt

Burcă este la FC Botoșani din 2016. În acest sezon a jucat 40 de meciuri, marcând două goluri. 

Până acum, deocamdată neoficial, CFR Cluj a rezolvat transferurile lui Mario Rondon și Luis Aurelio, de la Gaz Metan. (Detalii AICI)

 

Citește și:

Marius Croitoru, noul antrenor de la FC Botoșani! Iftime trebuie să aducă și un tehnician cu licență PRO

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.