Nationala

NORVEGIA - ROMÂNIA 2-2 // Gică Popescu critică alegerile lui Cosmin Contra: „Aceiași jucători care nu au rezultate!” » Cere 3 titulari

Gică Popescu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 08 June 2019

Fostul mare internațional Gică Popescu a analizat prestația României în egalul cu Norvegia, 2-2, și a criticat deciziile luate de selecționerul Cosmin Contra în alcătuirea echipei de start.

Contra mizează pe aceiaşi jucători care vin de ani de zile la echipa naţională şi au aceleaşi rezultate. Adică nu au rezultate! Îmi pare rău că nu a avut curaj să joace cu o echipă mult mai ofensivă. Jucătorii trebuie să joace pe valoare, nu pe experienţă!

Încercăm de atât timp cu aceiași jucători şi nu avem rezultate. Oare nu trebuie să le dăm încredere celor care au dovedit în ultimele 30 de minute că sunt viitorul echipei naţionalei?

Ştiu ce jucători avem şi sunt optimist pentru că echipa naţională are o perspectivă extraordinară. Sunt foarte mulţi jucători din echipa de tineret, care, având în vedere primele 60 de minute din Norvegia, cred că ar putea fi titulari. Tudor Băluţă, Dennis Man şi Ianis Hagi pot juca fără probleme în echipa naţională.

Contra a mizat pe experienţa unor jucători, dar ultimele 30 de minute au dovedit că alta ar fi trebuit să fie echipa”, a declarat noul președinte al Viitorului, Gică Popescu, la TV Telekom Sport.

„Gicu Grozav a făcut un meci foarte slab. Cred că nu se aştepta nimeni să îl vedem în echipa de start. Fiecare antrenor are nişte opţiuni pe care merge. Contra a mers pe mâna lui Grozav și pe mâna lui Anton”Gicu Popescu

Citește și:

Cosmin Contra schimbă jumătate din echipă! 6 jucători noi așteptați în primul „11” cu Malta

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.