Liga 1

VIDEO Răzvan Lucescu și o întâmplare MEMORABILĂ trăită pe stadion: „Eram în galeria lui Dinamo, cu steagul în mână, prin '77...”

Răzvan și Mircea Lucescu // Captură

Articol de Eduard Apostol  —  sâmbătă, 08 iunie 2019

Răzvan Lucescu (50 de ani) s-a impus din nou în fața tatălui său, Mircea Lucescu (73 de ani), în derby-ul legendelor dintre Dinamo și Rapid, câștigat de giuleșteni cu 4-1. 

  • Meciul caritabil din „Ștefan cel Mare” a avut drept scop stângerea de fonduri pentru Gabriel Bălăcean, un elev olimpic de 15 ani care se luptă cu o malformație genetică. 
  • Se pot face donații prin SMS la numărul 8828 cu textul «GABRIEL»;

 

„Il Luce” l-a sărutat la finalul partidei pe fiul lui, apoi au depănat amintiri.

„Eram în galeria lui Dinamo, cu steagul în mână, prin 1977, iar tata revenea după ruptură. Când a intrat pe teren, a fost o bucurie generală a mii și mii de oameni, m-au aruncat pe sus și toată lumea era fericită că tata intră pe gazon. Aceasta este cea mai puternică amintire a mea aici”, a dezvăluit Răzvan Lucescu. 

„Jucam cu Crișul Oradea, era 4-1, aceeași pistă, același stadion. Am stat îmbrăcat civil în prima repriză, apoi m-am dezbrăcat și am intrat după pauză. A fost momentul în care am realizat că trebuie să mă las, să plec de la Dinamo, era momentul potrivit, în dragostea generală a tribunelor”, a rememorat și „Il Luce”.

Vezi și: VIDEO Dialogul haios dintre Răzvan și Mircea Lucescu, la meciul old-boys dintre Dinamo și Rapid: „Nu mă face să intru pe teren!”

Vezi aici toate detaliile de la meciul caritabil dintre Dinamo și Rapid

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.