Euro 2020

PRELIMINARII EURO 2020 // GALERIE FOTO + VIDEO Oleksandr Zinchenko a sărutat pasional o superbă jurnalistă, după Ucraina - Serbia 5-0

+12 Foto
Oleksandr Zinchenko și momentul pasional cu jurnalista Vlada Sedan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 08 iunie 2019

Ucraineanul Oleksandr Zinchenko, 22 de ani, fotbalistul celor de la Manchester City, a oferit un moment inedit la finalul meciului câștigat lejer de Ucraina în fața Serbiei, scor 5-0. 

Starul în plină ascensiune al selecționatei de la Kiev a avut un moment de exuberanță deplină la unul dintre interviurile acordate unei televiziuni la finalul partidei.

Mijlocașul a sărutat-o cu senzualitate pe gât pe frumoasa jurnalistă Vlada Sedan, provocând un moment care a devenit rapid viral pe rețelele de socializare. Cei doi nu au o relație amoroasă. 

Vlada Sedan lucrează pentru o televiziune din Ucraina, fiind o mare pasionată a fotbalului. Aparițiile sale de pe Instagram, unde are 36.000 de urmăritori, sunt extrem de incitante, transformând-o pe senzuala blondă într-o adevărată vedetă în Ucraina. 

Pe teren, Ucraina a oferit una dintre surprizele actualei ediții din preliminarii, zdrobind Serbia, o națională mult mai bine cotată, scor 5-0. 

Vezi și: „Măcel” în vecini: Ucraina a făcut scor cu Serbia noului vârf al lui Real, Jovic!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.