Liga 1

EXCLUSIV Suporterii lui Dinamo l-au agresat pe directorul general, Bogdan Bălănescu, în fața casei: „Ești sclavul clanului Becali!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 08 June 2019

Situația de criză de la Dinamo a degenerat! Conform surselor GSP, un grup de suporteri dinamoviști au fost vineri seară în fața casei lui Bogdan Bălănescu, pe care l-au agresat și l-au amenințat.

Fanii i-au transmis directorului general de la Dinamo mai multe cuvinte injurioase și l-au acuzat că ar fi „sclavul clanului Becali”, iar oficialul „câinilor” a scăpat cu greu de furia ultrașilor.

Totul a pornit după ce clubul Dinamo a anunțat rezilierea contractului cu antrenorul Mircea Rednic, iar în locul acestuia a fost adus Eugen Neagoe. Ultrașii roș-albilor au făcut presiuni imense și conferința de prezentare a noului antrenor n-a mai avut loc.

În plus, fanii au mers în fața hotelului deținut în Capitală de Ionuț Negoiță, unde au aruncat cu fumigene și petarde (detalii aici), apoi au mers și în fața casei lui Mircea Rednic, căruia i-au cerut să se întoarcă la Dinamo. (Detalii aici).

Vezi și:

FOTO PCH Dinamo, un nou banner la adresa lui Ionuț Negoiță: îl acuză de proxenetism! Se anunță un protest de amploare la meciul caritabil de diseară

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.