Campionate

Najila Trindade, tânăra care îl acuză de viol pe Neymar, susține că e amenințată cu moartea de tatăl jucătorului: ”Nu vei mai trăi mult timp”

Najila Trindade

Articol de Theodor Jumătate  —  duminică, 09 iunie 2019

Najila Trindade, 26 de ani, a stat peste cinci ore la poliție vorbind despre noaptea agresiunii sexuale.

Dosarul "Neymar" apare în fiecare zi în presa braziliană. Cel mai scump jucător al lumii e acuzat de viol, iar reporterii urmăresc nonstop acest caz. E mai important decât Copa América și Mondialul feminin.

Apărătorii tinerei care a făcut plângere împotriva lui susțin că apropiații fotbalistului de la PSG au amenințat-o cu moartea pe Najila Trindade Mendes de Souza. Tatăl și impresarul său a fost primul, agresând-o verbal după ce aceasta nu a cedat presiunilor.

"Mai nou, clienta mea e căutată și i se spune clar: «Nu vei mai trăi mult timp»", a dezvăluit avocatul Danilo Garcia de Andrade.

Între timp, Najila a stat peste cinci ore la poliție într-o declarație interminabilă despre noaptea atacului. A leșinat și a fost scoasă pe brațe din secție de Andrade. 

Stă doar patru săptămâni?

După alarma dată de medicii brazilieni, care anunțau că Neymar a suferit o ruptură a ligamentelor gleznei drepte, are nevoie de operație și poate lipsi până la patru luni, PSG susține că accidentarea nu este atât de gravă. Profesorul Gerard Saillant, unul dintre cei mai buni ortopezi din lume, a fost la Rio de Janeiro pentru a-l consulta pe atacant. Și diagnosticul său a fost "entorsă a ligamentului lateral extern al gleznei". Jucătorul nu trebuie supus unei intervenții chirurgicale. Va fi indisponibil doar patru săptămâni.

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.