Liga 1

Florin Răducioiu cere un „moment 0” la Dinamo: „V-am zis că nu era ok ce făcea Rednic”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 09 iunie 2019

Florin Răducioiu, fostul jucător al lui Dinamo, s-a arătat dezamăgit de situația în care se află roș-albii și cere un moment zero la echipa din Ștefan cel Mare.

Sunt foarte dezamăgit de acest moment al lui Dinamo, cred că trebuie să se reseteze totul. Văd că sunt foarte mari contestaţii, nu e deloc pace, linişte la acest club.

Suporterii merită mai mult, e momentul de a strânge rândurile cu toţii, de a fi toţi pentru Dinamo, în aceeaşi direcţie să fie toţi, să se înţeleagă şi să înceapă campionatul foarte bine şi să obţină un rezultat la anul care să o propulseze pe Dinamo din nou în lupta pentru titlu”, a spus Florin Răducioiu la TV Telekom Sport.

„REDNIC părea de neclintit”

Fostul internațional s-a arătat surprins de plecarea lui Mircea Rednic de la Dinamo.

„Am crezut că va rămâne, această echipă a făcut-o el, a adus jucătorii, am rămas surprins într-adevăr de această decizie pe care a luat-o Negoiţă, dar iată că în fotbal totul e posibil.

Se părea că e de neclintit Rednic, credeam că va continua cu el, dar uite că nu a fost aşa, decizia a fost luată de patron. Cine suferă în acest moment este clubul Dinamo. Am fost foarte pesimist de această campanie şi de această politică de transferuri pe bandă rulantă şi iată că rezultatele s-au văzut”, a adăugat Răducioiu.

Florin Răducioiu (49 de ani) a fost format de Dinamo și a jucat în Ștefan cel Mare în perioadele 1986-1990 și în 2000-2001.

Citește și:

Cornel Dinu, atac la ultrașii „câinilor”: „30 de amărâţi, fără poveşti când erau mici, compromit imaginea lui Dinamo!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.