Formula 1

FORMULA 1 // VIDEO Sebastian Vettel și-a pierdut cumpătul! Ce a făcut în fața mașinii lui Lewis Hamilton după ce a pierdut MP al Canadei

Sebastian Vettel // FOTO: twitter.com/F1

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 10 iunie 2019

Lewis Hamilton, pilotul britanic al celor de la Mercedes, a câștigat Marele Premiu al Canadei, după o cursă controversată.

  • Context: În turul 48, Sebastian Vettel, aflat pe primul loc, a pierdut controlul mașinii și a ieșit în decor. Când a revenit, neamțul i-a tăiat calea lui Lewis Hamilton. Seb a primit o penalizare de 5 secunde și a pierdut cursa, deși a trecut primul linia de sosire.

La finalul cursei, Vettel a oferit faza zilei. Pilotul celor de la Ferrari nu a parcat mașina la locul indicat și a avut o reacție nervoasă.

Vettel s-a dus la boxe, în dreptul mașinii lui Lewis Hamilton și a mutat plăcuța cu numărul 1 din fața mașinii Mercedes și a pus-o acolo unde trebuia să fie monopostul lui. Iar în fața mașinii rivalului său a pus numărul 2.

 

 

Video cu incidentul dintre Vettel și Hamilton

„Unde naiba să mă duc? Aveam iarbă pe pneuri. Este vina lui că a luat-o pe acolo! Dacă decidea să se ducă pe interior, trecea de mine. Ne fură cursa”, a fost reacția lui Seb Vettel când a aflat că a primit o penalizare de 5 secunde.

 

Vezi și:

VIDEO Dramatism în Marele Premiu de Formula 1 al Canadei » Sebastian Vettel a trecut primul linia de sosire, dar a pierdut cursa: „Pe unde naiba era să mă duc?”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.