Tenis

Roland Garros se reinventează » Guy Forget, directorul turneului, anunță o schimbare esențială

FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 10 June 2019

Ediția din 2019 a turneului de la Roland Garros a fost una plină de probleme. Guy Forget, directorul turneului, promite că lucrurile se vor schimba din 2020.

Pe lângă problemele cauzate de condițiile meteo, francezii s-au lovit și de infrastructura deficitară în comparație cu celelalte turnee de Mare Șlem. Lipsa unui teren acoperit și absența iluminatului au dus la supraîncărcarea programului. Guy Forget promite că cel puțin o parte dintre neajunsuri vor dispărea. 

De anul viitor, iluminatul va fi funcţional pe cele patru terenuri principale: Suzanne Lenglen, Philippe Chatrier, Simonne Mathieu şi terenul nr. 4. Pe celelalte, din 2021”, a declarat Guy Forget, directorul turneului de la Roland Garros.

Roland Garros este turneul preferat al Simonei Halep, care a cucerit și cucerit titlul în 2018 la Paris.

Demolează terenul numărul 1

Terenul numărul 1, devenit celebru sub numele de „Bullring”, va fi demolat până la startul ediției din 2020 de la Roland Garros. Ridicată în 1980, arena cu 3.800 de locuri va fi înlocuită cu un spațiu liber destinat fanilor.

Vezi și: 

RAFAEL NADAL CAMPION LA ROLAND GARROS // VIDEO Profeția de senzație făcută acum 11 ani de un adversar: „Tipul ăsta va câștiga aici timp de 40 de ani!”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.