Liga 1

Ion Marin nu ezită să-l critice pe Mircea Rednic pentru situația de la Dinamo: „Nu e onorant să faci asta, e o mare greșeală!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 10 June 2019

Ion Marin (64 de ani), una dintre legendele clubului Dinamo, unde a petrecut 11 ani ca jucător, între 1974 și 1985, având la activ și trei mandate ca antrenor, vorbește cu regret despre situația dezastruoasă în care a ajuns echipa lui de suflet. 

Posesor al unei experiențe vaste la Dinamo, Marin nu ezită să critice strategia fostului antrenor Mircea Rednic, cea de a transfera jucători străini pe bandă rulantă. 

„Sper ca Dinamo să aibă un plan coerent pentru viitor, pentru că locul acesta, locul nouă, pe care l-a ocupat acum, nu este onorant în niciun fel. Nu este onorant pentru că Dinamo a rulat într-un an de zile 44 de jucători. Este incredibil.

Inclusiv Mircea Rednic, care a stat cinci-șase luni, să aducă 20 de jucători... Este o mare greșeală. Undeva acolo la club se greșește enorm pentru că este imposibil să construiești o echipă rulând atâți jucători. Ori selecția nu este bună, ori acceptă orice să fie pe bani puțini”, a spus Ion Marin luni dimineața, la TV Digi Sport. 

Vezi și: Cornel Dinu, atac la ultrașii „câinilor”: „30 de amărâţi, fără poveşti când erau mici, compromit imaginea lui Dinamo!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.