Nationala

NORVEGIA - ROMÂNIA // EXCLUSIV Scandal la națională » Mihai Stoichiță a intrat la pauză peste Contra în vestiar: „Cosmine, schimbă ceva!”

Cosmin Contra și Mihai Stoichiță

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 10 iunie 2019

România va juca azi contra Maltei, de la ora 21:45, după ce vineri a remizat cu Norvegia - România 2-2. 

  • Malta - România, în preliminariile EURO 2020, se joacă azi, de la ora 21:45. Meciul va fi în direct pe ProTV și liveTEXT pe GSP.RO.

Jocul din prima repriză l-a nemulțumit pe Mihai Stoichiță, șeful Comisiei Tehnice de la Federației. „Tricolorii” aveau nevoie de victorie pentru a păstra șanse ridicate la calificare, dar norvegienii erau cei care controlau partida.

Astfel, potrivit surselor GSP.RO, la pauza meciului, la scorul de 0-0, Norvegia - România ar fi avut loc un moment tensionat. Se pare că Stoichiță ar fi coborât în vestiar pentru a-i face câteva reproșuri lui Contra. Nemulțumit de jocul echipei, „Lippi” i-a cerut pe un ton dur să schimbe ceva în jocul echipei.

După pauză, Norvegia a marcat de două ori, în minutele 56 și 70, iar România a egalat prin Keșeru, în minutele 77 și 90+2.

Întrebat azi dimineață, la TV Digi Sport, despre acuzțiile aduse lui Cosmin Contra, potrivit cărora ar face echipa după interesele impresarilor, Stoichiță a răspuns după o scurtă pauză: „Nu pot să cred așa ceva!

Contactat de GSP.RO, Mihai Stoichiță a negat incidentul, spunând doar: „Nu m-am întâlnit cu Cosmin Contra decât după meci”. 

Citește și:

Contra, Marinescu&Asociații » „Guriță” e acuzat că face selecția influențat de impresari-prieteni! 4 jucători arătați cu degetul

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.