Stranieri

Răzvan Lucescu, la un pas de Olympiakos » Dezvăluirea a fost făcută de Mircea Lucescu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 10 June 2019

Mircea Lucescu a dezvăluit că fiul său Răzvan a fost la un pas să ajungă la Olympiakos înainte să semneze cu PAOK Salonic. 

Parcursul lui Răzvan Lucescu la PAOK nu a fost deloc unul lin. Contestat de fani în primele luni, tehnicianul român a ratat la mustață titlul, din cauza unei depunctări. 

Sezonul recent încheiat a fost însă unul perfect. PAOK a trecut de AEK Atena în finala Cupei și a câștigat cursa cu Olympiakos în campionat. „Il Luce” dezvăluie cum fiul său putea ajunge la rivală.

Răzvan a avut contacte cu Olympiakos și putea să se ducă acolo. Au renunțat în ultima clipă pentru că nu au avut încredere. Nu e ușor. Noi suntem cetățeni dintr-o parte a Europei care nu prea are acces la marele fotbal. Știu și eu ce înseamnă asta, am simțit-o.

Nu a semnat cu ei și a rămas acasă. Au urmat discuțiile cu PAOK, dar toți suporterii erau împotriva lui. Când a jucat cu fosta lui echipă la Salonic, i-au dat foc mașinii. Răzvan îi tot încurca, au pierdut și un titlu din cauza lui.

Acești suporteri au creat o situație în defavoarea clubului la început. Au jucat meciuri fără spectatori. El nu a cedat. A vrut să meargă mai departe și să își ia revanșa pentru titlul pierdut”, a declarat Mircea Lucescu la Marius Tucă Show.

Vezi și: 

FCSB // Răzvan Lucescu, laude pentru Bogdan Andone: „Așa a apărut și antrenorul lui Ajax” » Ce a vorbit cu Gigi Becali

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.