Tenis

Eurosport Italia, ironii la adresa Simonei: „Peste Halep a venit ciclonul «Amanda». Puff, a măturat cu ea!”

Foto: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 10 June 2019

Eliminarea Simonei Halep de la Roland Garros a fost motiv de ironie din partea jurnaliștilor de la Eurosport Italia la adresa fostului lider mondial, într-un articol cu notele turneului.

O săptămână întreagă a repetat cât de frumos era trofeul. La tragerea la sorți. Pe rețelele de socializare. Probabil și părinților și amicilor. Avea o mare dorință de a repeta isprava. Atât de mare, încât la primele meciuri a muncit mai mult decât era de așteptat, ca atunci când știi că ai toată presiunea pe umerii tăi.

Apoi, când părea că a trecut ce e mai rău și tabloul părea să-i surâdă, dincolo de condițiile meteo, peste Halep a venit ciclonul «Amanda». Puff, a măturat cu ea. Săraca Simona, un singur trofeu nu e suficient pentru ea”, a scris Eurosport Italia.

Simona Halep a fost eliminată în sferturile de finală de la Roland Garros de Amanda Anisimova (17 ani, 51 WTA), scor 2-6, 4-6.

6,5a fost nota pe care portalul Eurosport Italia i-a dat-o Simonei Halep pentru evoluția de la Roland Garros

Citește și:

Halep, la granița top 10! Poziția de lider a lui Naomi Osaka e în pericol + care sunt celelalte două românce din Top 100

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.