Handbal

Paula Ungureanu a semnat cu Rapid » Giuleștenii vor să construiască noua echipă în jurul ei

FOTO: Raed Krishan

Articol de Marian Ursescu  —  marţi, 11 iunie 2019

Paula Ungureanu (39 de ani), fostul portar al CSM București, va evolua pentru echipa de handbal feminin a celor de la Rapid București. În jurul ei se va construi noua echipă.

Rapid București a revenit la finalul acestui sezon în prima ligă, după numai un an petrecut în Divizia A.

Echipa pregătită de fostul mare internațional Robert Licu a reușit să promoveze de pe primul loc, la capătul unui sezon în care s-a bazat pe un mix dintre jucătoarele tinere, de perspectivă, și cele experimentate, care au mai adunat meciuri în prima divizie.

Rapid a avut inclusiv o jucătoare străină, croata Lidja Horvat, fostă internațională, ajunsă acum la 39 de ani, în pragul retragerii, care a mai jucat în România acum ani buni, la Rulmentul Brașov.

Paula! Paula!

Managerul secției de handbal a fost numit Bogdan Vasiliu, omul cu care CSM București a câștigat Liga Campionilor în 2016. Vasiliu își dorește formarea unei echipe competitive și încearcă un proiect pentru construirea unei echipe de nivel european.

Prima piesă în puzzle-ul gândit la Rapid a fost pusă. Este vorba de portarul Paula Ungureanu (39 de ani), jucătoare despre care se credea că se va întoarce acasă, la Corona Brașov. Paula a mai tratat cu Gloria Bistrița, dar până la urmă a ales Rapid.

Vasiliu a declarat că toate detaliile contractului au fost stabilite, iar în momentul în care jucătoarea se va întoarce din vacanță, se va semna și semna înțelegerea.

Rapid a pierdut, în schimb, două jucătoare de bază din echipa cu care a reușit promovarea. Este vorba de două dintre componentele naționalei de tineret a României, portarul Cristina Ciaușescu și centrul Andreea Popa. Ambele au semnat cu Minaur Baia Mare și vor ajunge la formația pregătită de Costică Buceschi. 

Vezi și:

FOTO Samara da Silva Vieira, fata de la SCM Rm. Vâlcea care citește Biblia: „M-am îmbătat de cinci ori în viață, mă mai gândesc dacă aș poza goală și plâng la filme!"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.