Liga 1

MALTA - ROMÂNIA 0-4 // Gheorghe Hagi, despre minusurile lui Ianis Hagi din meciul cu Malta + „Regele” îl muștruluiește pe Keșeru: „Trebuia să-l lase pe Ianis să bată”

Ianis Hagi a fost integralist în Malta // FOTO: Cristi Preda (Gazeta Sporturilor)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 11 iunie 2019

Ianis Hagi, 20 de ani, a evoluat 20 de minute în remiza cu Norvegia, fiind integralist în victoria cu Malta, 4-0. Gheorghe Hagi a vorbit în această seară despre evoluțiile fiului său, fiind dezamăgit că fiul său nu a fost lăsat de Claudiu Keșeru să bată o lovitură liberă în meciul din Malta. 

„Ianis confirmă, sunt bucuros. Ca părinte, ajungi la un moment dat în linia a doua. Încerc și eu să țin pasul cu Ianis. Selecționerul a fost mulțumit de Ianis Hagi, asta am văzut.

Ianis a fost în nota echipei în meciul cu Malta. Cu Norvegia a fost decisiv, cu Malta trebuia să riște mai mult, să caute poarta mai des. Un decar trebuie să riște mai mult, să aibă mai multe șuturi la poartă”, a declarat Gheorghe Hagi, la TV Digi Sport. 

Hagi: „Și eu i-am lăsat pe cei tineri să bată”

Faza din repriza a doua, în care Keșeru nu l-a lăsat pe Ianis Hagi să execute o lovitură liberă, l-a deranjat pe „Rege”.

„Ianis Hagi ar fi trebuit să bată acea lovitură (n.r. - executată de Claudiu Keșeru). Și eu i-am lăsat pe cei tineri să execute când eram jucător. În locul lui Ianis, aș fi luat mingea, fără să-l mai întreb pe Keșeru”, a adăugat Hagi. 

„Trebuie să știm ce vrem la națională. Să ne calificăm sau să construim o echipă puternică? S-a văzut în ultimul timp că România are viitor. Eu am spus de doi ani că aurul României e reprezentat de jucătorii tineri” Gheorghe Hagi, antrenor Viitorul

Vezi și:

Hagi îi închide ușa în nas lui Gigi Becali: „Ianis merge la FCSB. A ajuns la un nivel și trebuie să facă parte dintr-un proiect puternic”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.