Tenis

Cosmin Contra dezvăluie gestul uriaș făcut de Ion Țiriac pentru Simona Halep: „A ras totul!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 12 iunie 2019

Selecționerul Cosmin Contra, un împătimit fan al tenisului, a povestit cum a scos-o Ion Țiriac dintr-o situație delicată pe Simona Halep (8 WTA / 27 de ani). Omul de afaceri a construit din banii săi un teren de tenis special pentru fostul lider mondial.

„Avem o mare problemă în ce privește infrastructura. Suntem printre ultimele țări din Europa la acest capitol. Și nu vorbesc despre țările mari, vorbesc despre țările din zonă. Simona Halep nu avea unde să se pregătească pentru turneele pe ciment. În tot Bucureștiul nu aveam un teren!

Cu ajutorul domnului Țiriac a ras un teren de zgură și a făcut o suprafață exact ca cele de hard din afară. Și ea se antrenează acolo. Trebuie să simți mingea pe suprafața aceasta, dar ea nu avea unde. Cum e posibil așa ceva? De ce să nu avem? Hai să avem o academie, să avem condiții!", a spus Contra pentru Cavaleria.ro.

Terenul la care face referire Cosmin Contra a fost construit în complexul pe care Ion Țiriac îl deține în zona de nord a Bucureștiului. De altfel, unul dintre terenurile de acolo poartă numele Simonei.

Citește și:

EXCLUSIV Ion Țiriac despre Rafael Nadal, după un nou titlu la Roland Garros: „Va muri pe teren, mai devreme sau mai târziu!”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.