Liga 1

Război pe toate fronturile! Tactica ingenioasă prin care Gigi Becali vrea s-o slăbească pe CFR Cluj: „Să vedem ce fac ei la ora asta”

Gigi Becali

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 12 iunie 2019

Gigi Becali continuă războiul cu CFR Cluj. Patronul FCSB a anunțat că va face tot posibilul ca echipa lui Dan Petrescu să nu aibă jucători sub 21 de ani.

  • Context: Din sezonul viitor, echipele din Liga 1 vor fi obligate ca la startul meciului să aibă doi jucători sub 21 de ani. Mai mult, pe întreaga durată a partidei, echipele trebuie să aibă un fotbalist sub 21 pe teren;

Fac tot posibilul să-i slăbesc pe cei de la CFR Cluj. L-am luat pe Olaru pentru că sub 21 de ani și îl voia CFR-ul. Cei de acolo nu au astfel de jucători și o să fac tot posibilul să nu aibă. Îl au doar pe ăla de la Dinamo (n.r. Valentin Costache). În rest, nu au!

La ora asta nu au de unde să aducă jucător sub 21 de ani. De unde? Care? Eu nu-i dau pe ai mei și nici de la Viitorul nu au pe cine să aducă”, a declarat azi Gigi Becali.

  • Valentin Costache (20 de ani), Claudiu Petrlia (19 ani), Cătălin Itu (18 ani) și Rareș Ispas (18 ani) sunt jucătorii din lotul CFR-ului eligibili regulii U21.

Citește și:

Gigi Becali: „Tudor va conduce academia după slujba de la biserică. Fac mănăstire în baza de la Berceni!” + Prima măsură luată de fostul arbitru

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.