Stranieri

Ciprian Tătărușanu a semnat cu Olympique Lyon!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 13 iunie 2019

Ciprian Tătărușanu (33 de ani) a semnat pe 3 ani cu francezii de la Olympique Lyon, anunțul fiind făcut chiar de clubul din Ligue 1.

„OL are plăcerea să vă informeze că portarul român Ciprian Tătărușanu a semnat un contract valabil pe 3 ani cu clubul nostru, până la 30 iunie 2022”, se arată într-un comunicat emis de Olympique Lyon.

Fostul portar al FCSB-ului a adunat la Nantes 67 de meciuri din 2017 până la finalul acestui sezon. În acest an a strâns 30 de meciuri în toate competițiile, a primit 35 de goluri, iar în 9 jocuri nu a încasat gol. 

Lyon a terminat sezonul trecut pe locul 3 în Franța și va juca în grupele Ligii Campionilor. Noua formație a lui Tătărușanu este una dintre cele mai puternice din Franța, unde a câștigat 7 titluri, toate consecutive, între 2002 și 2008.

CONCURENȚA DE LA LYON ESTE URIAȘĂ

La Lyon, Tătărușanu va trebui să muncească serios pentru a fi titular în poartă. Titularul francezilor până acum a fost Anthony Lopes, 28 de ani, goalkeeper cotat la 25 de milioane de euro cu 7 meciuri în naționala Portugaliei. Tătărușanu e cotat la 2,5 milioane de euro.

 

Citește și:

Răzvan Marin a fost dat de gol de Marius Niculae: „Următorul pas de la Ajax să fie Bayern Munchen”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.