Stranieri

Ilie Dumitrescu trage un semnal de alarmă după transferul lui Tătărușanu la Lyon: „Pentru națională poate fi o pierdere”

Ciprian Tătărușanu în tricoul lui Nantes // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 13 iunie 2019

Ilie Dumitrescu a comentat transferul lui Ciprian Tătărușanu (33 de ani) de la Nantes la Olympique Lyon, mutare oficializată în această seară.

Fostul mare jucător s-a arătat îngrijorat de posibilitatea ca portarul titular al echipei naționalei a României să fie doar rezervă la Lyon.

„Pentru un portar, la vârsta lui, mai accepţi şi concurenţa pe post pentru un salariu foarte ok. Pentru echipa naţională ar fi o pierdere dacă nu va apăra titular, dar cred că e un post unde suntem acoperiţi”, a spus Ilie Dumitrescu la TV Digi Sport.

România stă bine la portari

În situația în care Tătărușanu nu va juca la Lyon, Contra nu își va face prea multe griji. România poate conta pe Ionuț Radu (Genoa), Costel Pantilimon (Nottingham Forest), Florin Niță (Sparta Praga) sau Silviu Lung jr. (Kayserispor). Cele mai mari șanse le-ar avea Radu, titular în Serie A și căpitanul naționalei U21, calificată la Euro 2019.

CONCURENȚA DE LA LYON ESTE URIAȘĂ

La Lyon, Tătărușanu va trebui să muncească serios pentru a fi titular în poartă. Titularul francezilor până acum a fost Anthony Lopes, 28 de ani, goalkeeper cotat la 25 de milioane de euro cu 7 meciuri în naționala Portugaliei. Tătărușanu e cotat la 2,5 milioane de euro.

Citește și:

Ciprian Tătărușanu a semnat cu Olympique Lyon!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.