Liga 1

EXCLUSIV Veste BOMBĂ la Dinamo! Ionuț Negoiță îi dă clubul lui Mircea Rednic la preț redus: „E adevărat, e cel mai potrivit să conducă!”

Articol de Victor Vrînceanu  —  joi, 13 iunie 2019

NEGOIȚĂ RENUNȚĂ LA DINAMO // Conform surselor GSP, Ionuț Negoiță i-a oferit la începutul săptămânii trecute pachetul majoritar de acțiuni (51%) lui Mircea Rednic la prețul promoțional de 3 milioane de euro. Afaceristul a fost de acord ca sumă să fie achitată în trei tranșe anuale.

Mai mult decât atât, Negoiță a propus varianta unui pachet de 67% din acțiuni cu un preț de 3,7 milioane de euro. Conform înțelegerii, „Puriul” trebuie să dea un răspuns ferm până la sfârșitul acestei săptămâni.

„Informația dumneavoastră e adevărată. Nu am să intru în detaliile afacerii, dar e adevărat că i-am propus lui Mircea Rednic să ia pachetul majoritar. Având în vedere ultimele evenimente de la Dinamo am considerat că Mircea Rednic e cel mai potrivit om în acest moment să preia clubul”
Ionuț Negoiță pentru GSP.ro.

Conform acelorași surse, în ultimele luni au existat mai multe discuții între cei doi, dar prețul cerut de Negoiță era de 6 milioane de euro. Având în vedere protestele fanilor din ultima perioadă, afaceristul a decis să îi facă o reducere de 50% lui Rednic.

Citește și:

EXCLUSIV Florentin Matei la Dinamo? „Câinii” pun la cale un transfer cu totul surprinzător + Prunea confirmă GSP: „Ne place Mrzljak”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.